Totaalsloop

Vakkundige totaalsloop

Wilt u totaalsloop laten uitvoeren? Schakel Zanoli Sloopwerken in en u bent verzekerd van een vakkundige sloop! Wij zetten ons als bedrijf zorgvuldig, veilig en enthousiast in om het nodige sloopwerk uit te voeren. Hiervoor gebruiken we machines van alle maten. Zo kunnen we secuur en vakkundig te werk gaan. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij ook volledig elektrisch kunnen slopen. Voor het slopen gebruiken we dan dus enkel elektrische sloopmachines. Hierdoor is geen klus voor ons te complex. Zowel grote als kleine klussen voeren wij uit. Wilt u ons inschakelen voor totaalsloop? Zanoli Sloopwerken is VCA-gecertificeerd!

Sloopwerken bovenaanzicht Zanoli Sloopwerken

Wanneer kiezen voor totaalsloop?

Onder totaalsloop verstaan we het volledig slopen van een gebouw of object. Dit kan gaan om een woning, een bedrijfspand, maar ook een winkelcentrum, sporthal of brug. Door een gebouw volledig te slopen, bijvoorbeeld omdat het betreffende gebouw verouderd is, uitgebreid dient te worden of een compleet nieuwe bestemming krijgt, kunt u ruimte maken voor iets nieuws. Het biedt u kansen en mogelijkheden. Bij Zanoli Sloopwerken hebben we de kennis en ervaring om iedere totaalsloop te verzorgen. Secuur en vakkundig werk, dat is waar we voor staan.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Geen klus te complex

Wij zijn in staat om complexe klussen te klaren. Wat er ook gesloopt moet worden; wij doen het voor u. Doordat we beschikken over alle benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap, zorgen we voor een vakkundige totaalsloop. We werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen ons inschakelen. U kunt de totaalsloop met een gerust hart aan ons overlaten. We behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers.

De voordelen van totaalsloop door Zanoli Sloopwerken

Zanoli Sloopwerken is er voor al uw sloopwerk, grondwerk, betonboringen en bestratingen. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf, waarvan alle medewerkers ook over een VCA-certificaat beschikken, waardoor we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met totaalsloop. Van een kippenhok tot een fabriek, wij kunnen de totaalsloop van elk gebouw of object naar ieders tevredenheid uitvoeren. Kies voor ons, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA-gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan

Wilt u zeker zijn van een professionele totaalsloop? Schakel Zanoli Sloopwerken in. Ons sloopbedrijf komt veel in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Ede, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Soest, Utrecht, Zaandam en Zwolle, maar is werkzaam door heel Nederland. U kunt geheel vrijblijvend een offerte op maat krijgen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd