Sloopbedrijf Zaandam

Veilig slopen in Zaandam met sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken

Wilt u een sloopbedrijf in Zaandam inschakelen om er zeker van te zijn dat uw sloopwerk goed gebeurt? Zanoli Sloopwerken is er voor al uw sloopwerken, grondwerken, betonboringen en bestratingen. Er is geen klus te complex voor ons. Van totaalsloop tot renovatiesloop, met al uw sloopwerk kunt u bij ons terecht. Secuur en vakkundig werk, dat is waar wij voor staan. We behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Wat ons sloopbedrijf bijzonder maakt, is dat we de mogelijkheid kunnen bieden om volledig elektrisch te slopen. Hierbij worden dus enkel elektrische sloopmachines gebruikt. Heeft u sloopwerk voor ons? En bent u benieuwd wat ons sloopbedrijf in Zaandam voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Totaalsloop Zanoli Sloopwerken

Totaalsloop in Zaandam uitbesteden aan een sloopbedrijf

Voor totaalsloop kunt u terecht bij Zanoli Sloopwerken. Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Wij zijn uw sloopexpert. We gebruiken machines van alle maten om uw sloopproject succesvol uit te kunnen voeren. Daarbij gaan we altijd enthousiast, zorgvuldig en veilig te werk. U kunt de totaalsloop van uw pand in Zaandam dus met een gerust hart aan ons sloopbedrijf overlaten.

Wat doen wij met renovatiesloop?

Bij renovatiesloop wordt de binnenkant van een pand gedeeltelijk gesloopt. Heeft u voor renovatiesloop een sloopbedrijf in Zaandam nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen! Van badkamers bouwrijp opleveren tot bedrijfspanden leegstrippen; wij doen al het sloopwerk voor u. Zo hebben we ook veel ervaring met sloopwerken in en rondom monumentale panden. We voeren de renovatiesloop uiterst professioneel uit. Dit kunnen we u verzekeren, doordat we beschikken over alle benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ontdek de voordelen van Zanoli Sloopwerken

Indien er sloopwerken uitgevoerd moeten worden, kunt u die het beste overlaten aan Zanoli Sloopwerken. Wij kunnen elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren. Dat komt mede door de jarenlange ervaring die we hebben. Maar ook doordat we een VCA gecertificeerd bedrijf zijn dat beschikt over medewerkers met een VCA certificaat, waardoor we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. Niet alleen op het gebied van sloopwerken, maar ook bij grondwerk, onderkelderingen of het boren en zagen in beton, steen en asfalt. De voordelen van het inschakelen van ons sloopbedrijf in Zaandam, zijn:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Meer weten over sloopwerk in Zaandam? Neem contact op

Wilt u verzekerd zijn van een succesvolle sloop in Zaandam? Laat uw sloopwerk dan over aan sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken. Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt. We staan u namelijk graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd