Renovatiesloop

Renovatie sloop door Zanoli Sloopwerken

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat de renovatie sloop voor u kan uitvoeren? Van badkamers bouwrijp opleveren tot bedrijfspanden leegstrippen, bij Zanoli Sloopwerken kunt u terecht voor al uw renovatie sloopwerk. Wij hebben ook veel ervaring met het sloopwerk in en rondom monumentale panden. In tegenstelling tot totaalsloop, waarbij een gebouw volledig wordt gesloopt, wordt bij renovatie sloop de binnenkant van een pand gedeeltelijk gesloopt. Hierdoor blijft de structurele integriteit van het gebouw behouden. Heeft uw pand verouderde of beschadigde onderdelen? Wilt u de bestaande indeling veranderen? Of wilt u verduurzamen? Dan kan renovatie sloop de oplossing voor u zijn! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sloopwerk met machine

Wanneer een pand gedeeltelijk laten slopen?

Renovatie sloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Denk aan het slopen van binnenmuren en afscheidingen, het slopen van betonvloeren, het doorbreken van ruimtes en het verwijderen van kozijnen en ramen. De ruimte kan volledig gestript worden, terwijl de dragende constructie van de ruimte intact blijft. Renovatie sloop biedt uitkomst wanneer een pand vernieuwd moet worden om aan de huidige eisen te voldoen, maar ook wanneer u een pand wilt renoveren om het pand te verduurzamen, de bestaande indeling van het pand te veranderen of het pand verouderde of beschadigde onderdelen heeft. Na de sloopwerkzaamheden kunt u met de ruimte doen wat u wilt. Renovatie sloop biedt u veel nieuwe mogelijkheden!

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Renovatie sloop expert

Of u nu een badkamer bouwrijp wil opleveren of een bedrijfspand wil leegstrippen, de renovatie sloop is in goede handen bij Zanoli Sloopwerken. Wij beschikken over alle benodigde machines, de juiste certificaten en het vakmanschap om het sloopwerk professioneel uit te voeren. Geen klus is voor ons te complex. Wij voeren zowel grote als kleine klussen uit. Door ons in te schakelen, wordt alles mogelijk! Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Redenen om voor ons te kiezen

Wij behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Schakel ons in voor renovatie sloop en u bent verzekerd van een professioneel uitgevoerde sloop. Wij zijn VCA gecertificeerd, net als onze medewerkers, waardoor we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uit kunnen voeren. Daarbij hebben we ook jarenlange ervaring met sloopwerk, waardoor we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid kunnen uitvoeren. Zanoli Sloopwerken is er voor sloopwerken, grondwerken, betonboringen en bestratingen. Onze voordelen zijn:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA-gecertificeerd

Vraag een offerte aan bij Zanoli Sloopwerken

Wilt u een woning, bedrijfspand of ander pand renoveren? Laat de renovatie sloop over aan Zanoli Sloopwerken. Wij verzorgen al uw sloopwerk in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Ede, Haarlem, Hilversum, Lelystad, Soest, Utrecht, Zaandam en Zwolle, maar ook in de rest van Nederland. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer informatie? Of heeft u vragen? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd