Over ons

Ons verhaal

Opgestart in 1986 door S.P.G. Zanoli en inmiddels uitgebreid tot een erkend sloopbedrijf, Zanoli Sloopwerken BV. Begonnen in Eemnes en inmiddels landelijk actief.

Zanoli Sloopwerken BV is recentelijk overgenomen door Givanni Zanoli die eerder al zo’n 10 jaar werkzaam is geweest in het bedrijf van zijn vader. In die jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en is hij uitgegroeid tot een ware vakman. Geen klus is voor ons te complex. Secuur en vakkundig werk dat is waar wij voor staan!

Omdat ons bedrijf VCA gecertificeerd is en al onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat, worden de werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uitgevoerd.

Mede door de jarenlange ervaring van ons personeel, zullen we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren.

Wagenpark verticaal Zanoli Sloopwerken

Een overzicht van onze activiteiten en diensten:

  • Totaalsloop
  • Renovatiesloop
  • Straatwerk
  • Grondwerk
  • Boren en zagen in beton, steen en asfalt
  • Onderkelderingen

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen! We staan u graag te woord.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd