Sloopbedrijf Ede

Sinds 1986 hét sloopbedrijf voor sloopwerk in Ede

Moet er bij u in Ede gesloopt worden en wilt u dit sloopwerk overlaten aan een professioneel sloopbedrijf? Voor al uw sloopwerken is er Zanoli Sloopwerken! Maar ook voor grondwerken, betonboringen en bestratingen kunt u ons inschakelen. Wij voeren zowel de totaalsloop als de renovatiesloop van gebouwen uit. Hierbij werken we altijd secuur en vakkundig. We behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende specialistische sloopaannemers. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij volledig elektrisch kunnen slopen, waarbij enkel gewerkt wordt met elektrische sloopmachines. Geen klus is ons te complex. Groot of klein. Alles is mogelijk als u ons sloopbedrijf in Ede inschakelt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Sloopmachine binnen Zanoli Sloopwerken

Totaalsloop uitbesteden

Zoekt u een sloopbedrijf in Ede voor totaalsloop? Op ons kunt u rekenen! Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Deze sloopwerken zijn geen probleem voor ons. Wij gaan altijd enthousiast, veilig en zorgvuldig te werk. Een goed resultaat gegarandeerd!

Sloopwerk bij een renovatie

Van het bouwrijp opleveren van een badkamer tot het leegstrippen van een bedrijfspand, ook voor renovatiesloop kunt u ons sloopbedrijf in Ede inschakelen. Renovatiesloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Dit doen wij bij woningen, bedrijfspanden, maar we hebben ook veel ervaring met sloopwerk in en rondom monumentale panden en andere gebouwen. We beschikken over de benodigde machines, de juiste certificaten en het vakmanschap om al uw sloopwerk professioneel uit te voeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Zanoli Sloopwerken?

Of u nu een sloopbedrijf in Ede nodig heeft voor totaalsloop of renovatiesloop, Zaloni Sloopwerken staat klaar voor al uw sloopwerk. Maar ook voor grondwerk, onderkelderingen of het boren en zagen in beton, steen en asfalt kunt u op ons rekenen. Wij zijn VCA gecertificeerd. Al onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uitvoeren. En mede door onze jarenlange ervaring, voeren we alle sloopwerken, van kippenhok tot fabriek, ook nog eens tot ieders tevredenheid uit. Schakel ons in, dan profiteert u in Ede van de volgende voordelen:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Sloopbedrijf in Ede nodig? Vraag een offerte aan

Wilt u ons sloopbedrijf in Ede inschakelen voor uw sloopwerk? Vraag dan een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over onze sloopwerken? Of heeft u vragen voor ons? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd