Sloopbedrijf Lelystad

Secuur en vakkundig sloopbedrijf in Lelystad

Wilt u uw sloopwerk in Lelystad uitbesteden aan een professioneel sloopbedrijf? Voor al uw sloopwerk is er Zanoli Sloopwerken. Van totaalsoop tot renovatiesloop; geen klus is voor ons te complex! Ook voor grondwerken, betonboringen en bestratingen zijn we in te schakelen. Wat ons sloopbedrijf zo bijzonder maakt, is dat wij volledig elektrisch kunnen slopen. Dus enkel met elektrische sloopmachines. Wij slopen altijd secuur en vakkundig. Het is dan ook niet voor niets dat wij tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers behoren. Door ons sloopbedrijf in Lelystad in te schakelen, bent u verzekerd van een succesvolle sloop. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Totaalsloop Zanoli Sloopwerken

Laat de totaalsloop maar aan ons over

U kunt ons sloopbedrijf in Lelystad inschakelen voor totaalsloop. Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Dit kan een woning zijn, maar ook een bedrijfspand. Wij kunnen al uw sloopwerk uitvoeren. Dit doen we enthousiast, veilig en zorgvuldig. We gebruiken machines van alle maten om ervoor te zorgen dat uw sloopproject een succes wordt!

Renovatiesloop expert

Ook voor renovatiesloop kunt u bij ons terecht. Onder renovatiesloop verstaan we het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand, bijvoorbeeld het bouwrijp opleveren van een badkamer of het leegstrippen van een bedrijfspand. Wij zijn uw sloopexpert. Dat betekent dat u ons sloopbedrijf in Lelystad voor al het renovatiesloopwerk kunt inschakelen. Daarbij hebben we ook veel ervaring met sloopwerk in en rondom monumentale panden. Doordat wij over de benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap beschikken, kunnen we al het sloopwerk professioneel uitvoeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Kies voor ons sloopbedrijf in Lelystad!

Wie een sloopbedrijf in Lelystad nodig heeft, is bij Zanoli Sloopwerken aan het juiste adres. Wij zijn er voor al uw sloopwerken, zoals totaalsloop en renovatiesloop, maar ook voor grondwerk, onderkelderingen of het boren en zagen in beton, steen en asfalt. Mede door de jarenlange ervaring die wij hebben, kunnen we elk project, van het slopen van een kippenhok tot het slopen van een fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren. Daarbij zijn wij VCA gecertificeerd, waardoor we onze sloopwerken altijd veilig en vakkundig uitvoeren. Verder bieden wij u:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Meer informatie over sloopwerk in Lelystad? Neem contact op

Wilt u ons sloopbedrijf in Lelystad inschakelen voor uw sloopwerk? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Neem ook dan gerust contact op. We staan u graag te woord om u alles te vertellen over sloopwerken.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd