Sloopbedrijf Hilversum

Laat uw sloopwerk in Hilversum over aan ons sloopbedrijf

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf dat in Hilversum uw sloopwerk kan uitvoeren? Zanoli Sloopwerken is er voor al uw sloopwerk! Maar ook voor grondwerken, betonboringen en bestratingen kunt u ons sloopbedrijf in Hilversum inschakelen. Voor ons is namelijk geen klus te complex. Zowel grote als kleine klussen voeren we uit. Alles is mogelijk! Wij werken secuur en vakkundig. Wat ons onderscheidt, is dat we volledig elektrisch kunnen slopen. We gebruiken hiervoor enkel elektrische sloopmachines. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sloopwerzaamheden met machine

Totaalsloop expert

Wij behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Door uw sloopwerk aan ons over te laten, bent u verzekerd van een succesvolle sloop. U kunt ons sloopbedrijf in Hilversum inschakelen voor totaalsloop. Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Hiervoor gebruiken we machines van alle maten. We werken zorgvuldig, veilig en enthousiast.

Wat is renovatiesloop?

Heeft u een sloopbedrijf in Hilversum nodig voor renovatiesloop? Ook dan kunt u bij ons terecht! Renovatiesloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Hierbij kunt u denken aan het bouwrijp opleveren van badkamers, maar ook het strippen van bedrijfspanden. Wij voeren al uw renovatiesloopwerk uit. Heeft u een monumentaal pand? Wij hebben ook veel ervaring met sloopwerken in en rondom monumentale panden. Bij Zanoli Sloopwerken beschikken we over de benodigde machines, de juiste certificaten en voldoende vakmanschap om uw sloopwerk professioneel uit te voeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom ons sloopbedrijf in Hilversum inschakelen?

Voor al uw sloopwerk kunt u Zanoli Sloopwerken inschakelen. Of u nu een sloopbedrijf in Hilversum nodig heeft voor totaalsloop of renovatiesloop, wij staan voor u klaar. Ook grondwerk, onderkelderingen of boren en zagen in beton, steen en asfalt doen wij. Omdat wij als bedrijf VCA gecertificeerd zijn en beschikken over medewerkers met een VCA certificaat, voeren we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uit. En doordat wij ook nog eens jarenlange ervaring hebben, kunnen we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren. Onze voordelen zijn verder:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Neem contact op voor meer informatie over sloopwerk in Hilversum

Wilt u uw sloopwerk uitbesteden aan de professionals van Zanoli Sloopwerken? Bel naar 06-50503416 om ons sloopbedrijf in Hilversum in te schakelen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de sloopwerken die wij verrichten? Neem ook dan gerust contact op. We staan u namelijk graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd