Onderkelderingen

Onderkeldering voor meer woonruimte

Wanneer u de aanwezige kruipruimte onder uw woning laat ombouwen tot kelder, wordt dit ook wel onderkeldering genoemd. Het onderkelderen van uw bestaande woning biedt uitkomst als u uw woonruimte wilt vergroten. Het is een zeer goed alternatief voor een uitbouw. Maar een onderkeldering doet u niet zomaar. Dit is een specialistische ingreep, waar veel vakkennis voor nodig is. Gelukkig kunt u rekenen op de professionals van Zanoli Sloopwerken. Laat het onderkelderen van uw huis maar aan ons over. Secuur en vakkundig werk, dat is waar wij voor staan. Wij zijn in te schakelen voor grote en kleine klussen. Geen klus is voor ons te complex. Door ervoor te kiezen om uw huis te laten onderkelderen door Zanoli Sloopwerken, is alles mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Onderkeldering, huis onderkelderen

Wat is onderkeldering?

Onderkeldering wordt dus toegepast om meer ruimte te creëren onder het grondniveau van een gebouw. Wilt u uw woonruimte uitbreiden? Dan kan uw huis onderkelderen de oplossing zijn! U kunt kiezen voor het onderkelderen van een bestaande woning, maar ook bij een nieuw te bouwen woning kan onderkeldering uitkomst bieden. Door het onderkelderen van een huis creëert u namelijk eenvoudig extra ruimte voor bijvoorbeeld een kelder, garage, wasruimte of sauna, door een extra woonlaag toe te voegen.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voordelen van het onderkelderen van een huis

Het onderkelderen van een huis heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een huis onderkelderen is natuurlijk het creëren van extra ruimte. Daarnaast zorgt onderkeldering er ook voor dat de waarde van uw woning toeneemt. Extra ruimte levert bij verkoop namelijk meer geld op. Verder heeft u door onderkeldering een plek in huis waar het in de zomer over het algemeen koel blijft. En u kunt de kelder extra goed isoleren, wat u helpt besparen op uw energierekening.

Waarom een huis laten onderkelderen door Zanoli Sloopwerken?

Zanoli Sloopwerken beschikt over de benodigde machines, de juiste certificaten en het vakmanschap om uw onderkeldering professioneel uit te voeren. Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf met VCA gecertificeerde werknemers, waardoor we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring met het onderkelderen van woningen. Mede hierdoor kunnen we elke onderkeldering tot ieders tevredenheid uitvoeren. Wilt u verzekerd zijn van een goede onderkeldering? Laat uw huis onderkelderen door Zanoli Sloopwerken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA-gecertificeerd

Offerte aanvragen

Wilt u uw huis onderkelderen? Laat de onderkeldering over aan Zanoli Sloopwerken. Het onderkelderen van een bestaande woning is onze specialiteit. Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over het onderkelderen van een huis? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd