Boren en zagen

Beton, steen of asfalt boren en zagen door Zanoli Sloopwerken

Het boren en zagen van beton, steen of asfalt vergt de nodige precisie en nauwkeurigheid. Daarom kunt u dit beter overlaten aan de professionals van Zanoli Sloopwerken. Met het juiste materieel, zoals diamant- en/of hardmetaalboren/zagen, verzorgen wij elk project binnen een handomdraai. Geen project is voor ons te complex. Wij boren en zagen voor zowel grote als kleine projecten. Schakel Zanoli Sloopwerken in, dan is alles mogelijk. Wilt u een trapgat laten zagen? Dat kan! Bent u bezig met een (nieuw)bouwproject waar betonboren en betonzagen voor nodig is? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Secuur en vakkundig werk, dat is waar wij voor staan. Benieuwd wat wij voor u kunnen boren en zagen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Beton boren Zanoli Sloopwerken
Zaagwerk Zanoli Sloopwerken

Wat kunnen wij vor u boren en zagen?

Laat het boren en zagen in beton, steen of asfalt maar aan de professionals van Zanoli Sloopwerken over. Wij zorgen ervoor dat dit goed gebeurt. Wij zijn in staat om boorwerk van 10 mm tot 6000 mm te boren en zaagwerk van 1 cm tot 100 cm te zagen. U kunt ons inschakelen voor:

 • Betonzagen
 • Wandzagen
 • Vloerzagen
 • Trapgat zagen
 • Asfalt zagen
 • Deur of raamopening zagen
ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Specialist in betonboren en betonzagen

Moet er voor uw (nieuw)bouwproject in een betonnen muur of plafond geboord worden? Bijvoorbeeld omdat er leidingwerk doorgevoerd moet worden? Of voor het ophangen van een lamp of het aanleggen van een afzuigkap? Of wilt u een trapgat laten zagen, een deur- of raamopening laten zagen of een opening in het beton laten zagen voor uw TV? Wij verzorgen het betonboren en betonzagen. Zo beschikken we over het juiste gereedschap om door alle soorten beton heen te kunnen boren en zagen. Dit doen we uiterst secuur en vakkundig.

Redenen om voor Zanoli Sloopwerken te kiezen

Wij zetten ons als bedrijf zorgvuldig, veilig en enthousiast in om het nodige boorwerk en zaagwerk uit te voeren. Wij zijn VCA-gecertificeerd, net als onze medewerkers, waardoor we het boren en zagen altijd veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. Of u nu een trapgat wilt laten zagen of ons wilt inschakelen voor betonboren of betonzagen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kunnen hierdoor al het boor- en grondwerk tot ieders tevredenheid uitvoeren. Laat ons boren en zagen en wij bieden u de volgende voordelen:

 • Opgericht in 1986
 • Snel en persoonlijk contact
 • Jong en hardwerkend personeel
 • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
 • VCA-gecertificeerd

Vraag een offerte aan voor boren en zagen

Wilt u het boren en zagen aan ons overlaten? Vraag direct een offerte bij ons aan. Heeft u vragen over betonboren en betonzagen? Of wilt u meer informatie over een trapgat zagen? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd