Sloopbedrijf Almere

Sloopbedrijf in Almere nodig?

Zoekt u een sloopbedrijf voor sloopwerken in Almere? Zanoli Sloopwerken is er voor al uw sloopwerken, grondwerken, betonboringen en bestratingen. Wij verzorgen de totaalsloop, maar ook de renovatiesloop. Wat ons onderscheidt, is dat wij ook volledig elektrisch slopen. Hierbij werken we enkel met elektrische sloopmachines. Voor ons is geen klus te complex. Wij behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Secuur en vakkundig werk, dat is waar wij voor staan. Wilt u ons sloopbedrijf in Almere inschakelen voor uw sloopwerken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sloopwerzaamheden met machine

Totaalsloop

Heeft u een sloopbedrijf in Almere nodig voor totaalsloop? Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Of dit nu een woning, bedrijfspand of ander soort gebouw betreft; wij kunnen uw sloopwerken uitvoeren. Dit doen we zorgvuldig, veilig en enthousiast. We gebruiken machines in alle maten om ervoor te zorgen dat het sloopproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Door uw sloopwerken aan ons over te laten, bent u ervan verzekerd dat alles snel en goed verloopt.

Renovatiesloop

Ook renovatiesloop behoort tot onze sloopwerken. Renovatiesloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Van badkamers bouwrijp opleveren tot bedrijfspanden strippen; u kunt bij ons sloopbedrijf in Almere terecht voor al uw renovatiesloopwerk. Wij hebben ook veel ervaring met sloopwerk in en rondom monumentale panden. Doordat wij beschikken over alle benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap, kunnen wij uw sloopwerk professioneel uitvoeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hierom kiest u voor sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken in Almere

De diensten van Zanoli Sloopwerken zijn erg divers. Van sloopwerken, zoals totaalsloop en renovatiesloop, tot grondwerk, boren en zagen in beton, steen en asfalt en onderkelderingen. Omdat ons bedrijf VCA gecertificeerd is en al onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat, voeren wij onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uit. Mede door de jarenlange ervaring van ons personeel zullen we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren. Schakel ons sloopbedrijf in Almere in en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Neem contact op voor sloopwerk in Almere

Wilt u de professionals van sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken inschakelen voor uw sloopwerken in Almere? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd