Sloopbedrijf Amsterdam

Sloopbedrijf voor kleine en grote klussen in Amsterdam

Heeft u een sloopbedrijf in Amsterdam nodig? Geen sloopklus is te complex voor Zaloni Sloopwerken! Wij zijn in te schakelen voor zowel grote als kleine klussen. Alles is mogelijk! Wij zijn er voor al uw sloopwerken, grondwerken, betonboringen en bestratingen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij ook volledig elektrisch kunnen slopen. Hiervoor werken wij enkel met elektrische machines. Secuur en vakkundig werk, daar staan wij voor. We behoren tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Wilt u uw sloopwerken in Amsterdam uitbesteden aan ons sloopbedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sloopwerk met machine

Sloopexpert voor totaalsloop

U kunt ons sloopbedrijf in Amsterdam inschakelen voor totaalsloop. Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Dus moet er een woning, bedrijfspand of ander gebouw gesloopt worden? Dan kunt u bij ons terecht. Wij doen onze sloopwerken enthousiast, veilig en zorgvuldig. Hiervoor gebruiken we machines van alle maten voor een efficiënt verloop van het sloopproces. Een goed resultaat is gegarandeerd!

Sloopbedrijf nodig in Amsterdam voor renovatiesloop?

U kunt ook de renovatiesloop aan ons sloopbedrijf overlaten. Renovatiesloop is het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand. Zo kunnen we badkamers bouwrijp opleveren, maar ook bedrijfspanden strippen. Daarbij hebben we veel ervaring met sloopwerk in en rondom monumentale panden. We beschikken over de benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap, waardoor we alle sloopwerken voor de renovatie van uw pand in Amsterdam professioneel kunnen uitvoeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voordelen Zaloni Sloopwerken

Voor al uw sloopwerken is er Zaloni Sloopwerken. Maar ook voor grondwerk, boren en zagen in beton, steen en asfalt en onderkelderingen kunt u ons sloopbedrijf in Amsterdam inschakelen. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. Al onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat. Hierdoor kunnen we u verzekeren dat we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uitvoeren. Daarbij zorgen we er ook voor dat we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid uitvoeren. Dit kunnen we mede door de jarenlange ervaring van ons personeel garanderen. Kies voor ons sloopbedrijf in Amsterdam, dan profiteert u van:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Vraag een offerte aan voor sloopwerk in Amsterdam

Wilt u uw sloopwerk in Amsterdam overlaten aan de professionals van sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken? Vraag een offerte aan! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? el naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd