Sloopbedrijf Haarlem

Sloopbedrijf voor klein en groot sloopwerk in Haarlem

Wilt u uw sloopwerk in Haarlem aan een professioneel sloopbedrijf uitbesteden? Zanoli Sloopwerken is er voor al uw sloopwerken! Zowel voor totaalsloop als renovatiesloop. Maar ook voor grondwerken, betonboringen en bestratingen. Voor ons is geen klus te complex. Of uw klus nu groot of klein is, alles is mogelijk als u ons sloopbedrijf in Haarlem inschakelt. Secuur en vakkundig werk, daar staan wij voor. We onderscheiden ons van andere bedrijven doordat wij ook volledig elektrisch kunnen slopen. Hierbij gebruiken we enkel elektrische sloopmachines. Zanoli Sloopwerken behoort tot de top van Nederlands meest toonaangevende en specialistische sloopaannemers. Uw sloopwerk is bij ons in goede handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Sloopwerk met 2 sloopmachines

Wat is totaalsloop?

Als er gesloopt moet worden, kunt u bij ons terecht. Zo kunt u ons sloopbedrijf in Haarlem inschakelen voor totaalsloop. Bij totaalsloop wordt een gebouw of object volledig gesloopt. Tijdens deze sloopwerken gaan we altijd enthousiast, veilig en zorgvuldig te werk. We gebruiken machines van alle maten om het sloopproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Sloopwerken voor een renovatie

Ook als u gaat renoveren in Haarlem, moet er gesloopt worden. Het gedeeltelijk slopen van de binnenkant van een pand, wordt ook wel renovatiesloop genoemd. Van badkamers bouwrijp opleveren tot bedrijfspanden leegstrippen, voor al het renovatiesloopwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook veel ervaring met sloopwerk in en rondom monumentale panden. Doordat wij een professioneel sloopbedrijf zijn dat beschikt over de benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap, kunnen wij alle sloopwerken succesvol uitvoeren.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Daarom Zanoli Sloopwerken

Zanoli Sloopwerken is uw sloopexpert. Schakel ons sloopbedrijf in Haarlem in voor uw sloopwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd. Al onze medewerkers beschikken ook over een VCA certificaat. Zo kunnen we onze sloopwerkzaamheden altijd veilig en vakkundig uitvoeren. Daarbij beschikken we over jarenlange ervaring, waardoor we elk sloopwerk, van kippenhok tot fabriek, tot ieders tevredenheid kunnen uitvoeren. Zoekt u een sloopbedrijf dat in Haarlem niet alleen sloopwerken kan verrichten, maar ook grondwerk, onderkelderingen of boren en zagen in beton, steen en asfalt? Dan zijn wij het sloopbedrijf voor u! We bieden u:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA gecertificeerd

Sloopbedrijf nodig in Haarlem? Neem contact op

Wilt u verzekerd zijn van vakkundig, veilig en efficiënt sloopwerk? Schakel sloopbedrijf Zanoli Sloopwerken in Haarlem in. Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact op. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd