Grondwerken

Uw grondwerken expert!

Zoekt u een professioneel grondverzetbedrijf voor grondwerken? Zanoli Sloopwerken is gespecialiseerd in grondwerken in de ruimste zin. Voor al het grondwerk voor de (nieuw)bouw kunt u bij ons terecht. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe tuinen kunnen wij het nodige grondwerk verrichten. Voorbereidende grondwerkzaamheden liggen aan de basis van ieder project. Daarom is het van essentieel belang dat het grondwerk en grondverzet goed gebeurt. Wilt u daarvan verzekerd zijn? Schakel Zanoli Sloopwerken in voor grondwerken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grondwerken door grondverzetbedrijf Zanonli Sloopwerken

Grondwerken die we realiseren

Of u nu een nieuwe tuin wil laten aanleggen of binnenkort gaat starten met een (nieuw)bouwproject, wij verzorgen de grondwerken. Geen klus is voor ons te complex. Alles is mogelijk! U kunt ons grondverzetbedrijf dan ook inschakelen voor zowel grote als kleine klussen. Denk aan:

  • (Onder bestaande woning) kelder uitgraven
  • Afzink kelders plaatsen
  • Nieuwbouw-aanbouw putten
  • Zwembaden uitgraven
  • Sleuven t.b.v. kabel/pvc aanleg
ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bedrijven en particulieren kunnen ons grondverzetbedrijf inschakelen

U kunt ons inschakelen voor alle soorten grondwerken. We werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Doordat wij over de benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap beschikken, kunnen we u verzekeren van vakkundige grondwerken. Wij zetten ons als team zorgvuldig, veilig en enthousiast in om het nodige grondwerk en grondverzet uit te voeren.

Profiteer van de voordelen van Zanoli Sloopwerken

Secuur en vakkundig grondwerk, dat is waar Zanoli Sloopwerken voor staat. Wij zijn dan ook niet voor niets uw grondwerken expert! Omdat ons bedrijf VCA-gecertificeerd is en ook onze medewerkers VCA-gecertificeerd zijn, kunnen we onze werkzaamheden veilig en vakkundig uitvoeren. Doordat we ook nog eens over vele jaren ervaring beschikken, kunnen we al het grondwerk en grondverzet ook tot ieders tevredenheid uitvoeren. Wij bieden u:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA-gecertificeerd

Vraag direct een offerte aan voor grondwerken

Zanoli Sloopwerken is hét grondverzetbedrijf voor al uw grondwerken. Zo kunnen wij als grondverzetbedrijf het grondwerk verzorgen in onder andere Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Ede, Harderwijk, Utrecht en Zwolle, maar ook in de rest van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over de diensten van een grondverzetbedrijf? Of heeft u vragen over grondwerken en grondverzet? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd