Grondwerk Almere

Grondwerk in Almere nodig?

Wilt u uw grondwerk in Almere uitbesteden aan een professioneel grondverzetbedrijf? Zanoli Sloopwerken is er voor al uw grondwerk, sloopwerk, betonboringen en bestratingen. Van het aanleggen van tuinen tot grondwerk voor nieuwbouw, bij ons kunt u terecht. Geen klus is ons te complex. Wij voeren zowel kleine als grote klussen uit. Wanneer u ons grondverzetbedrijf inschakelt, is alles mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van grondverzet en grondwerk in Almere? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Grondwerken door grondverzetbedrijf Zanonli Sloopwerken

Mogelijkheden voor grondwerk en grondverzet

Voorbereidende grondwerkzaamheden liggen aan de basis van ieder project. Zowel bij het aanleggen van een nieuwe tuin als bij nieuwbouw. Heeft u grondverzet of grondwerk in Almere nodig voor uw (nieuw)bouwproject? Wij zijn gespecialiseerd in grondwerken in de ruimste zin. Zo kunnen wij onder andere het volgende voor u doen:

  • (Onder bestaande woning) kelder uitgraven
  • Afzink kelders plaatsen
  • Nieuwbouw-aanbouw putten
  • Zwembaden uitgraven
  • Sleuven t.b.v. kabel/pvc aanleg

Voor bedrijven en particulieren

U kunt ons inschakelen voor alle soorten grondwerk in Almere. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Doordat wij beschikken over de benodigde machines, de juiste certificaten en vakmanschap, kunnen wij uw grondwerk professioneel uitvoeren. Wij gaan altijd enthousiast, veilig en zorgvuldig te werk. Door uw grondwerk uit te besteden aan ons grondverzetbedrijf, bent u verzekerd van een goed resultaat.

ZANOLI SLOOPWERKEN BV

AL SINDS 1986 PIONIER IN
SLOOPWERKZAAMHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Hierom kiest u voor ons grondverzetbedrijf in Almere

Laat het grondwerk in Almere over aan grondverzetbedrijf Zanoli Sloopwerken. Wij zijn uw grondwerk expert! Geen enkel grondwerk of grondverzet is voor ons te complex. Secuur en vakkundig werk, dat is waar wij voor staan. Omdat ons bedrijf volledig VCA-gecertificeerd is en al onze medewerkers over een VCA-certificaat beschikken, kunnen we onze werkzaamheden altijd veilig en vakkundig uitvoeren. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we elk grondwerk tot ieders tevredenheid uitvoeren. Wilt u ons grondverzetbedrijf inschakelen voor uw grondwerk? Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Opgericht in 1986
  • Snel en persoonlijk contact
  • Jong en hardwerkend personeel
  • Vakkundig circulair & verantwoord ondernemen
  • VCA-gecertificeerd

Neem contact op voor grondwerk in Almere met Zanoli Sloopwerken

Zoekt u een grondverzetbedrijf dat uw grondwerk in Almere voor u kan doen? Voor grondwerk en grondverzet bent u bij Zanoli Sloopwerken aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel naar 06-50503416. U kunt ook een e-mail sturen naar info@zanoli-sloopwerken.nl. We staan u graag te woord.

Zanoli Sloopwerken B.V.
5.0
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Coen Van der touwCoen Van der touw
22:36 18 Mar 21
Rick de WitRick de Wit
08:17 08 Aug 20
Monique JongerdenMonique Jongerden
22:01 09 Mar 20
petra hatalovapetra hatalova
18:03 16 Oct 18
John van der LipJohn van der Lip
10:05 01 Sep 18
js_loader
ZANOLI SLOOPWERKEN

GECERTIFICEERD SLOOPBEDRIJF

Ons sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en staat bekend als erkend leerbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd dat wij veilig en gezond werken en dat ons bedrijf aan alle verplichtingen uit de Arbowet voldoet. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Erkend leerbedrijf logo
Gecertificeerd VCA NCI
VCA gecertificeerd